Öngondoskodás

 


Felmérések szerint a magyarok elenyésző százaléka tervezi meg pénzügyileg a jövőjét. Egy gazdasági világválságnak kellett ahhoz bekövetkeznie, hogy rájöjjünk arra, nem csak hitelekből és törlesztésekből valósíthatjuk meg céljainkat, hanem öngondoskodással, tudatos megtakarításokkal is. Ma számtalan helyről és forrásból hallunk, olvasunk az öngondoskodás fontosságáról, de a megfelelő megoldásokkal sokszor adósok maradnak a szakértők.

Általunk kínált öngondoskodási formák

Nyugdíjas évekre gondolva

Önkéntes  Nyugdíjpénztárak

 

Életbiztosítások

 

Befektetések - Hitelek

Értékekre, vagyonra gondolva 

Lakásbiztosítások

 

CASCO biztosítások

Családjára gondolva

Életbiztosítások

 

Babaváró biztosítás

 

Jogvédelem biztosítások

 

Utasbiztosítások

 

Munkanélküliség biztosítás

Egészségre gondolva

Egészségpénztárak

 

Balesetbiztosítások

Házi kedvenc egészsége

Kutya-macska biztosítás

Vállalkozásának védelmére gondolva

Vállalkozói vagyonbiztosítás

 

Felelősségbiztosítások

 

D & O (vezetők számára)

Mit is jelent az öngondoskodás?

Olyan, a gyakorlatban is megjelenő szemlélet, amellyel a jövő tudatos alakítására és a váratlan helyzetekből adódó bizonytalanság csökkentésére törekszünk. A gyermek születésétől, az egészség megőrzésén és az öregkor biztonságán át a megtakarított jövedelmek tudatos gyarapításáig az élet számtalan dimenzióját felölelő szemlélet ugyan nem csak pénzügyi területekre vonatkozik, de szinte valamennyi öngondoskodást szolgáló döntésnek van pénzügyi vetülete is.

Miért van rá szükség? Kinek kell „öngondoskodnia"?

Mindannyian szembesülünk életminőségünket, jövőnket befolyásoló döntésekkel, változásokkal (pl. lakásvásárlás, nyugdíjba vonulás), előre nem látható eseményekkel, váratlan lehetőségekkel. Az öngondoskodás, a jövő iránt viselt felelősség ezért mindenkit érint. Jövőnk tudatos tervezése, az előrelátó takarékoskodás és a megtakarított jövedelmek megfontolt kezelése lehetővé teszi, hogy az ilyen élethelyzetek kedvezőtlen pénzügyi hatásait csökkentsük, vagy akár ki is zárjuk.

Miért vált népszerű témává mostanában az öngondoskodás?

Az elmúlt időszak számos eseménye és tendenciája mutatott rá az öngondoskodás fontosságára. A globális gazdasági válság, a világszerte növekvő munkanélküliség a váratlan helyzetekre való felkészülés jelentőségére hívta fel a figyelmet. Az európai társadalmak elöregedése, az egyre nehezebben finanszírozható állami nyugdíjkiadások pedig az idős kor életminőségét, pénzügyi biztonságát, az öregkori öngondoskodási formákat helyezte a közbeszéd fókuszába.

Mi tehetek a kiszámíthatóbb jövőért?

Az öngondoskodás, a jövő tudatos tervezése és pénzügyi feltételeinek biztosítása nem kiváltság. Eltérő pénzügyi ismeretek, különböző anyagi lehetőségek és más-más életcélok esetén is mindenki megtalálhatja a neki szóló segítséget, tanácsadói szolgáltatást és pénzügyi konstrukciót, amely a kis összegű rendszeres megtakarításoktól az egyösszegű lekötésekig számtalan formában szolgálja az öngondoskodási célú pénzeszközök folyamatos gyarapodását.

Kérjük, hogy töltse ki, és juttassa el hozzánk a letölthető igényfelmérőt

 
 
 
 

 

 

 

ONLINE
adatbekérők

 
 
 

Megosztás Facebookon
 
 
 
Helyreigazítások
 
PR Csoport: Hírek