Fundamenta

Aktuálisabb, mint eddig bármikor...

Közzétette: Prezervál Biztosítási Alkusz Kft. – 2016. február 15.


Életünk talán legnagyobb és folyamatos kihívása, hogy ideális otthont teremtsünk magunknak. Ez a feladat egész életünket végigkíséri: az első lakás megvásárlásától egy tágasabb családi fészek megszerzésén át egy szebb, kényelmesebb otthon kialakításáig. Azért, hogy ezt az otthont megteremthesse, kössön Ön is Fundamenta lakásszámla szerződést, hogy kihasználhassa az egyes termékeink által nyújtott legfőbb előnyöket:


Mi az a lakásszámla?

A lakásszámla olyan - államilag támogatott – lakáscélra felhasználható megtakarítási forma, amely havi, rendszeres befizetés mellett, a megtakarítási időszak (jelenleg 48-120 hónap között a kínált módozatok futamidejétől függően) végén kedvező, lakáscélú kölcsönlehetőséget is biztosít. Így az otthonteremtéssel kapcsolatos terveit nagyobb pénzügyi keretből tudja megvalósítani.

A lakásszámla elemei

Mire használható a lakásszámla?

 

Miért érdemes lakásszámla szerződést kötni?

 

 

  1. Akár 10,56-os hozam is elérhető1

  2. Széleskörű felhasználási lehetőség
  3. Kedvező kamatozású lakáskölcsön
  4. 30% állami támogatás1
1Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72 ezer forint. A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.

 

 

 
 
 
 

 

 

 

ONLINE
adatbekérők

 
 
 

Megosztás Facebookon
 
 
 
Helyreigazítások
 
PR Csoport: Hírek