A biztosítások specialistája több mint 15 éve

Bemutatkozunk

Ahogy cégünk nevének jelentése mutatja, abban próbálunk ügyfeleink segítségére lenni, hogy egy előre nem tervezhető kár esetén a lehető legkisebb veszteség érje őket. Szeretnénk megóvni, megvédeni ügyfeleinket a felesleges bosszúságoktól. Egy jól kiválasztott biztosítás segít minimalizálni a tényleges kárt, a rossz biztosítás, pedig egyszerűen felesleges pénzkidobás.

A honlapunk elsősorban olyan ügyfelek számára szól, akik a biztosítási ügyeiket biztosítási szakemberekre szeretnék bízni. A biztosítási szerződést az interneten is meg lehet kötni. Addig nincs is gond, amíg nincs kár. Akkor kezdődnek a problémák, amikor megtörtént a baj - betörtek a lakásába, csőtörés történt, ellopták az autót, stb. Akkor derül ki, hogy a szerződéskötésnél nem vették figyelembe azt, ami esetleg kis betűvel oda volt írva és a biztosító most nem fizet, vagy lényegesen kevesebbet fizet a tényleges kárnál. Üzletkötőink segítenek Önnek eligazodni a többféle módozat között. Biztosítási alkuszként minden esetben bemutatunk egy összehasonlítást a választható termékek között, és segítünk kiválasztani a kockázathoz leginkább illő terméket és hozzátartozó a biztosító társaságot. Ez az alkusz által hozzáadott szolgáltatás nem jelent plusz költségeta szerződő felé, viszont biztosítással kapcsolatos problémája esetén rendelkezésre állunk. Az alkusz:

· Segít átvizsgálni a meglévő biztosítási szerződéseket,

· javaslatot tesz a már meglévő szerződések kiegészítésére, módosítására,

· kidolgozza az ügyfél számára a „testreszabott” biztosítási programot,

· közreműködik a szerződések megkötésében,

· a megkötött szerződéseket karbantartja,

· káresemény esetén tanácsot ad, illetve közreműködik a kárrendezésben.

 

Mi a személyes kapcsolat hívei vagyunk. A jó biztosítási szerződés kiválasztás összetettebb feladat, mint amit az egérrel való kattintgatással meg lehet oldani. Viszont az internetes kapcsolat mindkét fél számára nagy segítség a kezdeti, ajánlatkérési fázisban.

Ennek az elvnek megfelelően építettük fel honlapunkat. Az egyes pontok segítenek a kapcsolatfelvételben és a kezdeti adatok összegyűjtésében. A továbbiakban pedig személyes kapcsolattal állunk a rendelkezésükre.

 

Székhely

2021 Tahitótfalu
Gábor Áron u. 5.

Iroda címe

1137 Budapest
Radnóti Miklós.u. 5-7.
fsz. 6.

Irodai telefon

06-1-321-5873

Irodai fax

06-1-343-1211

Levelezési cím

1158 Budapest
Gergő u. 34.

Adószám

11768373-2-13

Cégjegyzékszám

13-09-081161

PSZÁF engedély

03/1999
204121402769

E-mail

info@prezerval.hu

(a QR kód beolvasásával lementheti az Iroda névjegyét a telefonjába)

 

 

 

ONLINE
adatbekérők

 
 
 

Megosztás Facebookon
 
 
 
Helyreigazítások
 
PR Csoport: Hírek